Wall of fame

Met veel interesse het artikel over BAHA® gelezen. Mijn dochter, die al veel eerder een BAHA® had gekregen, kan door dit artikel weer goed op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, met dank!

Tijdens een activiteit van Hoor Friesland, waar slechthorenden en doven aan deelnamen, heb ik mijn huidige levenspartner gevonden!

Het was voor mij heel belangrijk mijn probleem met tinnitus te kunnen bespreken met anderen die dit ook hebben. Dankzij lotgenotencontact is dit gelukt en het heeft me veel steun gegeven. Ook kan ik mijn tips delen, dat geeft me weer een goed gevoel;

Ik ben erg blij met het maatje dat Hoor Friesland voor mij heeft gevonden. Het verrijkt mijn leven;

Dankzij jullie vrijwilliger kan ik weer de activiteiten bezoeken waar ik naar toe wil!

Mijn maatje is weer langs geweest en ze had zelfgebakken taart meegenomen! Ik ben erg blij met dit contact.

Ik houd veel van sport, gelukkig kan ik nu samen met mijn sportmaatje onbekommerd eropuit;

De voorlichting was heel leuk. De leerlingen, (Vwo-5 en -6) hebben anderhalf uur ademloos gekeken. Ze waren ontzet toen ze hoorden hoe vervormd het geluid uit een CI is. En ze begrepen maar al te goed hoe moeilijk communicatie moet zijn;

Jullie informatie over slechthorend en doof zijn opent de wereld van de studenten;

Jullie gastlessen beveel ik aan bij al mijn collega’s. Het is een zeer noodzakelijke en interessante aanvulling op de leerstof;

De leerlingen denken actief mee dankzij jullie toneelstukjes, erg knap om de groep anderhalf uur lang zo te boeien! Reuze bedankt;

De positieve manier van informatie geven, afgewisseld met doe-opdrachten, werkt heel goed. Leuke energie!

Mijn drukke klasje toonde echt respect, mede doordat de voorlichter zelf doof was, dat vonden ze indrukwekkend;

Het je bewust maken van je gehoor en de relatie die gelegd werd naar muziek en gehoorbeschadiging was erg goed, kwam prima over;

De gastles was een groot succes. De voorlichters hebben er een toegankelijke les van gemaakt, precies passend bij het niveau van groep 3, basisschool. Er was een mooi programma, met een pop met een hoorapparaat. De kindjes kregen allemaal één dop in en werden voorgelezen, er is meer begrip ontstaan voor het slechthorende kind in onze groep;

Leuk hoor, het Gebarencafé! Ik kan er lekker mijn gebaren oefenen die ik geleerd heb op les bij Hoor Friesland. Ik ben geïnteresseerd in de dovencultuur en omdat er een tolk aanwezig is, kan ik altijd een praatje aanknopen als ik er zelf met gebaren niet uitkom;

Het maatjescontact gaat super! Ik heb het erg naar mijn zin en ik word zeer gewaardeerd; dat maakt het ook zo leuk en dankbaar.

Jullie maken voelbaar hoe het is om slechthorend of doof te zijn!

Nieuws

lees meer

Agenda

iets voor u

Cursussen

ons aanbod

Nieuwsbrief

schrijft  u in

Stel lettergrootte in
Contrast