Nationale LeesVertelwedstrijd 2018

Op zaterdag 21 april strijden de 7 finalisten om de titel ‘verhalenverteller 2018’. Het toneel van het Beatrix Theater in Utrecht zal omgetoverd worden tot een plek waar het lekker griezelen is. Het thema griezelen komt overeen met dat van de Kinderboekenweek.  De jonge meesterverhalenvertellers in spe zullen er alles aan doen om hun publiek te laten ervaren hoe spannend, griezelig en mooi hun verhaal in gebarentaal is! De voordrachten worden afgewisseld met theater door dove kinderen en diverse activiteiten in de foyer.

 

Na een spannende online stemronde en uitvoerig overleg van de jury zijn de finalisten ein-de-lijk bekend! De zeven finalisten van de Nationale LeesVertelwedstrijd 2018 zijn: Vic (Kentalis Vught), Joshua (Polanoschool Rotterdam), Lavin (Kentalis Amsterdam), Meryem (Bosschool Arnhem), Yahya (Kentalis Haren), Isabella (regulier onderwijs) en Esmé (Kentalis Zwolle).

 

Per school is gekeken naar wie de hoogste beoordeling van de jury én de meeste online stemmen kreeg. De zeven verhalenvertellers zijn zich thuis en op school druk aan het voorbereiden op hun voordracht.

 

Iedereen is op zaterdag 21 april uitgenodigd! Dus kom naar het prachtige Beatrix Theater om jouw favoriete verhalenverteller aan te moedigen. Iedereen is welkom. Toegang is gratis. Klik hier voor meer informatie.

 

Programma

10:00    Beatrix Theater geopend (activiteiten in de foyer)

11:00    Start voorstelling

14:00    Einde voorstelling

 

Beatrix Theater

Jaarbeursplein 6A

3521 AL Utrecht

Stel lettergrootte in
Contrast