In juni weer twee prachtige voorstellingen met tolken NGT en schrijftolken

 

Vrijdag 15 juni Voorstelling Mata Hari met tolk NGT en schrijftolk

Mata Hari is een onvergetelijke theaterervaring; mensen met een buitengewoon talent spelen op indrukwekkende wijze haar levensverhaal in zeven lappen. Ze laten u lachen, bezorgen u kippenvel, gaan u boeien en verrassen. De meeste artiesten krijgen ondersteuning van zorgorganisaties Talant en Wil. Bij de voorstelling van vrijdag 15 juni zijn tolken aanwezig.

 

Mata Hari is een initiatief van Talant in het kader van Leeuwarden Fryslân 2018. Talant werkt hiervoor samen met Special Arts en Stichting Artertainment. Het idee ontstond na de succesvolle theatervoorstelling van ‘Sneeuwwitje en de 7’ in 2016, waarmee ze het publiek in de uitverkochte grote zaal van De Lawei wist te boeien en te verrassen. Don Duyns heeft op basis van geschiedschrijving en de ontmoetingen met de artiesten, het script geschreven.

Ben en je doof of slechthorend en wil je naar de voorstelling van 15 juni? Geef je dan snel op want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan tot en met 6 juni 2018!

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Zondag 24 juni Voorstelling Finestra Aperta met tolk NGT en schrijftolk

Finestra Aperta is een zinderende voorstelling waarin muziek- en circustheater elkaar ontmoeten. Dit gebeurt op het Gaastereiland nabij Drachten. Op een plek waar land en water samenkomen, in de grootste bamboedome ooit gebouwd in Europa, vertelt Finestra Aperta over de zoektocht naar balans. 

Voor de voorstelling van 24 juni zijn een beperkt aantal kaarten gereserveerd met korting. Deze zijn bedoeld voor mensen met een auditieve beperking die gebruik maken van tolken NGT of schrijftolken. Deze kortingskaarten kosten 18 euro. (normaal tarief is 27,50 euro!) met dank aan de organisatie!!

 

Ben je doof of slechthorend en wil je naar de voorstelling van 24 juni? Geef je dan snel op want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

 

Klik hier voor meer informatie en om je op te geven bij Hoor Friesland: (en niet ergens anders want dan geldt de korting niet!!) 

Stel lettergrootte in
Contrast