Experts bij hoorproblemen

Slechthorend, doof of beperkt zijn in horen én zien heeft invloed op het dagelijks leven van mensen. Het heeft invloed op het zelfstandig kunnen functioneren, het kunnen leggen en onderhouden van contacten en het kunnen deelnemen aan alles wat belangrijk is voor een prettig en zinvol bestaan.

 
Er zijn drie organisaties in Friesland die goed bekend zijn met hoorproblematiek. Zij hebben hun krachten gebundeld. Het gaat om Hoor Friesland, GGMD en KwadrantGroep (Oorizon). Voor elke vraag die te maken heeft met slecht horen en doofheid kunt u bij hen terecht. Samen zorgen zij ervoor dat iedere vraag zorgvuldig wordt behandeld.Vaak is er meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Wie deze organisaties zijn en wat ze bieden, leest u in deze flyer.

 

De medewerkers van de drie organisaties kunnen communiceren met slechthorenden en doven, zijn bekend met de dovencultuur en kennen de mogelijkheden en moeilijkheden van mensen met hoorproblemen.

 
Heeft uw cliënt een gehoorbeperking? Heeft u in uw gemeente een cliënt die slechthorend of doof is, of beperkt is in horen én zien, neem dan contact op met een van de organisaties. Wij helpen graag! Aarzel niet wie u moet benaderen, want onderling zorgen wij ervoor dat uw vraag bij de juiste organisatie terechtkomt.

Nieuws

lees meer

Agenda

iets voor u

Cursussen

ons aanbod

Nieuwsbrief

schrijft  u in

Stel lettergrootte in
Contrast